Spännande onlinespel!

Det finns en mängd spännande spel att spela online! Det kan vara allt från fartfylld biljakt, kampsport och strategispel till vackra fantasyvärldar och spel där man är i team mot en grupp motståndare.

WoW – ett av världens största fantasyspel

Ett av de mest kända fantasyspelen i vår moderna tid är World of Warcraft. Om man vill veta hur man spelar detta unika spel, finns det bra tips på hur World of Warcraft fungerar och hur man använder sina avatarer. Spelet släpptes första gången den 23 november 1994. World of Warcraft, även förkortat WoW, är utvecklat av Blizzard Entertainment för Microsoft Windows och Mac OS. Spelet har så kallade expansioner av olika världar och funktioner. Precis som med spel är det bra för fantasin att spela likväl som att läsa böcker. Om man vill spara pengar på till exempel bokköp, ska man handla med en smart Bokus rabattkod för många bra bokköp! WoW spelas av alla, både okända men även kända profiler. En politiker som Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt spelar WoW och kom på idén att faktiskt hålla ett politiskt tal inne i spelet. Då alla är avatarer i spelet vet man aldrig vem man kan stöta på, vilket är en spännande tanke! I WoW kan man bli en Warrior (Krigare), Paladin (Helig krigare), Hunter (Jägare), Rogue (Tjuv/Lönnmördare), Druid, Priest (Präst), Mage (Magiker) och Warlock (Häxmästare). I spelet väljer man att tillhöra antingen Alliance eller Horde med sina egna territorium. I WoW kan man besöka fantasifulla världar genom portaler, åka båt, flyga eller färdas på en så kallad mount. WoW ger samhörighet världen över då miljontals människor från hela världen möts i denna fantastiska värld.

Spel med teamkänsla och fart

Förutom World of Warcraft, där man kan teamspela, finns det även andra bra så kallade ”Battle Royale”-spel och rollspel. Det finns en mängd andra bra tips på grymt bra PC-spel som bland annat Fortnite, PlayerUnknown’s Battlegrounds eller till exempel CRSED: F.O.A.D. Det finns många fördelar med att spela spel online och man lär sig teambuilding, att förstå och lösa problem samt utvecklar fantasin. Kör man bilspel online med biljakter och fart, är det mycket utvecklande för att få en snabbare reaktionsförmåga och strategitänkande. Några kända bilspel är bland annat Madalin Stunt Cars 2, Terrängbil V6, Maximal acceleration eller till exempel Death Chase Racing.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *